Şirketiniz veya Web Siteniz İçin İhtiyaç Duyabileceğiniz Barındırma Türleri
  1. Anasayfa
  2. Genel
Trendlerdeki Yazı

Şirketiniz veya Web Siteniz İçin İhtiyaç Duyabileceğiniz Barındırma Türleri

0

Şirketinizin ihtiyaç duyduğu esnekliği ve özellikleri sağlayabilecek bir barındırma sağlayıcısına sahip olmak önemlidir. Üç tür barındırma vardır: paylaşılan, VPS ve özel.

Paylaşılan barındırma, en yaygın web barındırma türüdür. Genellikle aynı sunucudaki diğer web siteleriyle paylaşılır, bu da, diğer sitelerle kaynakları paylaşmak zorunda olduğu için sitenizle yapabilecekleriniz konusunda sınırlamalar olduğu anlamına gelir. Paylaşılan barındırma ayrıca her site için sınırlı bant genişliği ve depolama alanı sağlar.

VPS sunucuları, paylaşılan ana bilgisayarlardan daha pahalıdır ancak web siteniz veya şirketiniz için çok daha fazla esneklik ve güvenlik sunarlar. Ayrıca, paylaşılan ana bilgisayarlardan daha fazla depolama alanı ve bant genişliği sunarlar, bu da çok fazla ziyaretçinin sitenizi yavaşlatması veya trafikle aşırı yüklemesi konusunda endişelenmenize gerek olmadığı anlamına gelir. VPS sunucuları ayrıca çok daha fazla özelleştirmeye izin verir, bu nedenle WordPress gibi belirli bir yazılımı kullanmak istiyorsanız, VPS sunucuları sizin için en iyi seçenek olabilir çünkü size izin verirler.

Web barındırma, en temel barındırma türüdür ve kurulumu en kolay olanıdır. Paylaşılan barındırma, web barındırmadan biraz daha pahalıdır, ancak web siteniz üzerinde daha fazla kontrol sağlar. VPS sunucuları, çok fazla güce ihtiyaç duyan veya çok sayıda web sitesine sahip şirketler içindir.

Web sitenizin veya şirketinizin çalışır durumda olduğundan emin olmak için doğru web barındırma bulmanız gerekir.

Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok farklı barındırma türü vardır. Örneğin, paylaşımlı barındırma, VPS sunucusu ve özel sunucu vardır. Şirketinizin çok sayıda ziyaretçisi varsa ancak verilerinin aynı sunucuda depolanması gerekmiyorsa, özel bir sunucuya ihtiyacınız olabilir.

Uygun fiyata sanal sunucu vds kiralamak için: TIKLA

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir
Future Gaming Technology-min

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir